Residentie Porta Klara - Deinze: topproject in de Tolpoortstraat

80% verkocht!

In de rand van de stadskern van Deinze, op de hoek van de Tolpoortstraat en de Achiel van Eeckhoutestraat vindt u Porta Klara. Dit hedendaags nieuwbouwproject bestaat uit 17 appartementen en één gelijkvloerse kantoor-of handelsruimte. De appartementen met oppervlaktes van 83 tot 124 m² beschikken telkens over twee of drie slaapkamers, grote glaspartijen en ruime terrassen aan voor- en achterzijde van het gebouw. Er is op het gelijkvloers een ruime fietsenberging voorzien en ondergronds voorziet Porta Klara in garageboxen, staanplaatsen en kelderbergingen.
Doordat er gekozen werd voor een klassiek volume in een hedendaagse vormentaal is Porta Klara een tijdloos nieuwbouwproject dat zich naadloos integreert in de stedelijke context.
De gevels worden afgewerkt met een grijze gevelsteen in combinatie met donkerkleurig latwerk. Dit zorgt voor een extra warme touch aan het geheel.
Voor het gehele gebouw worden steeds kwalitatieve materialen gebruikt, zowel voor de ruwbouw als voor de afwerking. 
De kopers kunnen, in de mate dat de stand van de werken dit toelaat, nog diverse keuzes maken voor wat betreft de afwerking van hun appartement.
Porta Klara ligt in de rand van centrum Deinze. Na de fusie met Nevele en de komst van een burgemeester met een groen hart, onderging deze fietsstad een heuse metamorfose. Het is er nu heerlijk genieten van een dagje shoppen, een wandeling door het groen (de Brielmeersen - 1,7 km), een zonnig terras, een goed restaurant of een prachtige fietstocht langs de Leie. 
'
Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord