Residentie Arlu - Eke: nieuwbouwappartementen op topligging

Toparchitectuur met een optimale woonbeleving!

Op de hoek van de Steenweg en de Stationsstraat te Eke, op de plaats van de vroegere beenhouwerij Arlu en naast de voormalige bibliotheek van Eke, zal binnenkort Residentie Arlu uit de grond rijzen.
Dit prachtige gebouw zal bestaan uit een ondergrondse garage met staanplaatsen en bergingen en 3 bovengrondse bouwlagen.
Residentie Arlu omvat 10 klassevolle appartementen waarvan 1 luxe penthouse op de bovenste verdieping.
Op deze prachtige locatie komt de toparchitectuur van Architectenbureau Caan volledig tot zijn recht.
Alle appartementen worden afgewerkt met duurzame materialen. Afhankelijk van de fase van de werken zijn de kopers vrij om zelf hun afwerkingsmaterialen te kiezen.
Wij staan hen graag bij met ons deskundig advies!
Alle appartementen zijn intussen verkocht.
Er zijn wel nog enkele staanplaatsen in de ondergrondse kelder te koop. 
Neem gerust contact op bij interesse!
In het centrum van Eke heb je alle voorzieningen bij de hand. 
Een Spar, een bakker, een beenhouwer, een kapper, een opticien, een apotheek en diverse winkels: dit alles vind je op wandelafstand van Residentie Arlu.
Ook voor uw vrije tijd en ontspanning moet je niet ver: het toprestaurant Jan Verhelst ligt op 200 m van de residentie, het cultureel centrum Nova zo mogelijk nog dichter!
En dan nog gezwegen over de fantastische bereikbaarheid: via de N60 bent u op een paar minuten op de E17 en in een mum van tijd op de E40! En natuurlijk is ook Gent heel vlot bereikbaar, via N60 of E17, op 15 minuten bent u in het centrum van Gent.
'
Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord