Residentie Reynaerde - Melle

Uitverkocht!

In de stadsrand van Gent en op slechts enkele stappen van het station van Melle vindt u Residentie Reynaerde, een in het oog springend nieuwbouwproject met 9 moderne appartementen.
Deze vormen stuk voor stuk aangename woningen op maat van alleenstaanden, koppels en jonge gezinnen.
Dankzij de logische indeling van de appartementen maken we optimaal gebruik van de totale woonoppervlakte, die varieert tussen 66 m² en 133 m².
Met 1, 2 of 3 slaapkamers, een aangename leefruimte met open keuken en een ruim terras (en tuintje op de gelijkvloerse verdieping) heeft u in Residentie Reynaerde alle troeven voor een optimale woonbeleving in de stadsrand. 
Voor een optimaal comfort vindt u achter het gebouw 10 carports met berging. Verder komen er 4 autostaanplaatsen, een fietsen-en een afvalberging.
De centrale ligging van Residentie Reynaerde biedt een vlotte aansluiting met het openbaar vervoer en verschillende verbindingswegen naar Gent, Brussel, Kortrijk en Antwerpen. 
U vindt Residentie Reynaerde immers vlakbij het station van Melle, een gezellige gemeente met een kleine 11.000 inwoners. Met zijn aangename dorpskern, verschillende scholen en tal van andere faciliteiten is de gemeente de ideale woonplaats voor wie centraal en tegelijk rustig wil wonen. Melle wordt immers doorkruist door de Ringvaart en de Schelde, wat heel wat idyllische wandel-en fietsroutes oplevert.
'
Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord