Residentie Novum - Gent: stijlvolle appartementen

Uitverkocht!

Aan de Visserij, in de Slachthuisstraat komt en mooi, kleinschalig nieuwbouwproject: Residentie Novum.
Architecten Caan slaan met hun sober maar uitermate stijlvol ontwerp opnieuw de nagel op de kop.
We kiezen hier bewust voor kwalitatieve leefruimtes en voor een hoge afwerkingsgraad.
De residentie bestaat uit zeven appartementen met oppervlaktes van 67m² tot maar liefst 140 m². Op het gelijkvloers bevindt zich één groot appartement. Op de bovengelegen verdiepingen zijn de woonunits opgevat als doorzonwoningen. Ze beschikken elk over één, twee of drie slaapkamers.
Daarnaast geniet elk appartement over diverse terrassen langs zowel de voor-als de achterzijde van het gebouw. Hierdoor is het nagenoeg de hele dag genieten van zonnige buitenruimtes. Het gelijkvloerse appartement beschikt naast een terras ook over een bijzonder ruime, zuidgerichte privétuin. Op de begane grond vindt u nog eens zes autostaanplaatsen en een fietsenstalling.
Novum is een nieuwbouwproject in de Slachthuisstraat te Gent, middenin de Machariuswijk. Het stadscentrum ligt op slechts 10 minuten wandelafstand, net als het station Gent-Dampoort. Toch voelt het hier thuiskomen in een nostalgisch dorp met een volks, maar tegelijkertijd ook rustgevend karakter. Diverse parken (Coyendanspark op 190 men Koningin Astridpark op 400 m), de Leie en Portus Ganda en de dubbele Visserijvaart zijn dan ook niet veraf.
'
Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord