Residentie Meunier: nieuwbouwappartementen op de Hille te Zwevezele

Prachtig project op de Hille!

Op de hoek van de Brugsesteenweg (N50) en de Bruggestraat naar Zwevezele, waar vroeger café Vienne was, komt een prachtig nieuwbouwproject met 30 appartementen en 1 handelsruimte: Residentie Meunier. 
De 30 appartementen, met een oppervlakte tussen 64 m² en 123 m², hebben zowel voor als achteraan grote raampartijen, worden kwalitatief afgewerkt en beschikken allemaal over ruime zuid-georiënteerde terrassen met zicht op de landelijke omgeving. De meeste appartementen zijn doorzon-appartementen waardoor er een optimale woonbeleving wordt bereikt.
De appartementen op het gelijkvloers hebben een terras met een oppervlakte tussen de 27 m² en 40 m². Op de 1e en 2e verdieping hebben de appartementen een terrasoppervlakte tussen de 19 m² en 32 m². En de 2  penthouses op de 3e verdieping hebben zelfs een terras van 100 m² en 51 m²!
Op de hoek van het gelijkvloers is een handelsruimte voorzien en in de ondergrondse verdieping zijn er 23 staanplaatsen, 12 garages en 31 bergingen. 
Op de 2e verdieping hebben een aantal appartementen een zolder ter beschikking waarvan sommige ook als duplex appartement kunnen worden ingericht. 
Het gebouw en de appartementen zullen afgewerkt worden met hoogwaardige materialen.
De kopers kunnen de afwerking van hun appartement nog vrij kiezen, afhankelijk van de fase van afwerking van het gebouw.
Het gehucht Hille ligt tussen de centra van Zwevezele (op 1,3 km) en Wingene (op 4 km). De vlotte bereikbaarheid door de N50, het nieuw aangelegde centrum van de Hille en de landelijke omgeving maakt dit een aangename én praktische plaats om te wonen.
'
Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord