Residentie 8700 - Tielt: appartementen en kantoorruimtes

Uitverkocht!

Dit unieke nieuwbouwproject in het centrum van Tielt kenmerkt zich door haar moderne look en bestaat uit 27 klasse appartementen, 3 kantoorruimtes op het gelijkvloers, 44 ondergrondse parkeerplaatsen en 31 privatieve bergingen. 
De appartementen hebben ruime terrassen en het interieur wordt afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen in een hedendaagse stijl.
De exclusieve penthouses met fenomenale zonneterrassen bieden een prachtig zicht over de stad.
Residentie 8700 bevindt zich op de rand van het centrum van Tielt, vlakbij de Europahal en de Markt en op een boogscheut van de Ringlaan waardoor er een vlotte verbinding is naar de naburige gemeenten en snelwegen.
Dit project ligt vlakbij het commercieel centrum van Tielt, gelegen in het midden van de driehoek Gent, Brugge en Kortrijk. Tielt vormt de ideale uitvalbasis voor wie rustig wil wonen en tegelijk een vlotte verbinding wenst. 

Met ruim 20.000 inwoners is Tielt een gezellige stad en een belangrijke schakel in het stedelijk netwerk, zowel op industrieel als op recreatief vlak. Zo organiseert de stad tal van evenementen voor zijn inwoners zoals de Tieltse Feesten, sportwedstrijden,...
'
Ik heb de privacy policy gelezen en ga ermee akkoord