Over ons  

Lafaut Project Development is reeds decennia lang actief in de bouwsector.

Zich steeds aanpassend aan de wisselende marktomstandigheden heeft de bouwgroep een dynamische evolutie gekend van aannemer in industrie- en appartementsbouw naar residentiële projectontwikkeling.

Architecturale klasse, bouwtechnische logica, wooncomfort,... : dankzij onze vakkennis worden al deze essentiële elementen probleemloos geïntegreerd. Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector heeft het bouwproces bovendien geen geheimen meer voor ons. 

Door een optimale coördinatie, het werken met hoogwaardige materialen en energetisch verantwoorde technieken én natuurlijk onze passie voor bouw, zorgen wij voor een toekomstgerichte investering waar het een plezier is om te wonen.

Bovendien wordt u vanaf de aankoop tot aan de oplevering van uw appartement persoonlijk begeleid, is er een nauwe communicatie en zijn wij vlot bereikbaar om u bij te staan bij eventuele vragen.

 

 

Zaakvoerders Bart Lafaut en Leen De Cnuydt zijn niet enkel partners in het leven maar sinds jaar en dag werken ze vol gedrevenheid samen aan het realiseren van hun doel: mooie en kwalitatieve projecten realiseren op de beste locaties!

Hun grote sterkte is onder andere de persoonlijke betrokkenheid bij elk project en het persoonlijk contact met hun klanten.

 

 

Samen met hun team geven ze elke dag het beste van zichzelf om ervoor te zorgen dat de kopers van hun appartementen op beide oren kunnen slapen en een kwalitatief en klassevol appartement kunnen betreden.

Frederik Wyngaerd

Projectcoördinator

0498/ 88.09.45

frederik@lafaut.be

 

 

 

 

Dirk Dewiele

Office manager

Dienst boekhouding en administratie

09/273.57.75

ddw@lafaut.be

 

 

In onze nieuwe burelen in Nazareth kunnen wij ons in een rustige en aangename omgeving focussen op onze kernactiviteit: de ontwikkeling en verkoop van mooie, kwalitatieve nieuwbouwappartementen op toplocaties.